conopidă cu brânză la cuptor

Ingrediente:

  • conopidă
  • brânză (eu am pus telemea de oi şi brânză de burduf)
  • ouă
  • unt
  • piper

Cum se face:

Conopida se spală, se separă în bucheţele şi se opăreşte. Se unge o tavă cu unt şi se pune conopida, peste care se presară brânza rasă sau mărunţită, nişte piper, bucăţele de unt şi ouăle bătute. Se ţine la cuptor 15-20 de minute.

Se prepară foarte uşor, este foarte gustoasă şi arată apetisant:

Se poate servi ca atare, cu diverse salate sau oricum îţi place.

4 responses to “conopidă cu brânză la cuptor

  1. uite masa lui dana din bucatarie, ce emotie m-a patruns….pui mic. maine fac conopida asta.

  2. my sweet marla, succes cu conopida, ai vazut ca e tare buna🙂

  3. am mancat-o pe toata sub ochii inmarumuriti a lui Miss D.

  4. să-ţi fie de bine, frumoaso!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s