păstrăvi cu fenicul şi ciuperci

Ingrediente:

  • păstrăvi (de preferinţă, proaspeţi)
  • fenicul
  • ciuperci
  • făină
  • ulei
  • usturoi
  • lămâi
  • condimente: sare, piper, condimente pt peşte, ghimbir

Cum se face:

Peştele se spală, se curăţă, se dă prin făină, se condimentează şi se aşează în tavă. Se curăţă câţiva căţei de usturoi, se taie felii şi se pun în burta peştelui, împreună cu felii de lămâie. Feniculul şi ciupecrile se spală, se taie felii şi se pun peste peşte. Se stropeşte totul cu ulei şi se pune tava în cuptorul încins, unde se ţine 30-45 min.

Aşa arată înainte de a pune tava în cuptor:

Se poate servi cu tzatziki.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s