Contact

all4nada at gmail.com

15 responses to “Contact

  1. Buna! (sunt Roxana cu bancuta – mi-am schimbat ID – asta e de scena)
    Am vazut ca ai scris pe undeva (nu mai stiu unde) ca vrei sa participi la un targ de handmade-uri, ai facut-o? Eram curioasa cum este? Cat despre proiectul meu, am sa mai astept sa se incalzeasca afara, ca ma intoxic daca ma apuc sa vopsesc acum, oricum tinem legatura…

    • salut, Roxana cu băncuţa 🙂
      n-am participat încă la nici un târg, dar una din hotărârile pe care le-am luat pt anul ăsta e să particip. şi cum eu obişnuiesc să mă ţin de cuvânt (cu atât mai mult faţă de mine), clar trebuie să mă mobilizez!
      da, e o idee bună să aştepţi să poţi vopsi afară, succes. mi-ar plăcea să-mi arăţi şi mie ce ţi-a ieşit când eşti gata 🙂
      ţinem legătura, clar.

  2. Felicitari, imi place foarte mult tot ce-ai postat.

  3. Salut eu sunt floryn poate facem un link exchange . astept raspuns daca ai mess putem sa vb id mobilapentrucasata

  4. @floryn: iti urez succes cu afacerea, dar eu nu prea fac link exchange si nu prea promovez afaceri in general. tematica blogului este do it yourself, iar linkurile de pe blog sunt legate de tematica. cele care sunt ceva mai ‘comerciale’ tin de handmade si apar pe de o parte pentru ca ‘handmade is green’, dar si cu scopul de a-i incuraja pe vizitatori sa ‘puna mana si sa faca’ ei insisi lucruri.

  5. Hello.

    SVR (www.svr.ro) organizeaza un Vegan Bake Sale si daca doresti sa ne ajuti cu promovarea evenimentului poti pune un post pe site-ul tau. Textul anuntului nostru este pe http://www.svr.ro/despre-svr/actiuni/170-worldwide-vegan-bake-sale-la-bucuresti.html si un poster la o marime mai mare la http://biblioteca-alternativa.noblogs.org/gallery/6235/fluturas%20bake%20sale.JPG. Anuntul poate fi reformulat asa cum crezi tu ca se potriveste mai bine cu site-ul tau.

    Pentru mai multe informatii ne poti contacta la info@svr.ro.

    Multumiri anticipate,
    Stefan Dragan
    Voluntar SVR

  6. Salut ! Eu si iubita mea suntem incantati de acest blog. Stiu ca isi doreste mult sa picteze obiecte din lemn si as dori ajutorul tau pentru a afla cum pot sa achizitionez pensulele si vopselele de care ar avea nevoie (link, adresa, tel, orice informatie ar fi utila). Multumesc anticipat si sper sa postez poze cu „ma facut chiar eu”.

    • Bună Alecu, mă bucur că vă place blogul. Nu știu în ce oraș locuiți. În București se găsesc pensule și vopsele în magazinele cu materiale pentru pictură (în genul celor de la Hanul cu Tei din Lipscani, de exemplu). Am înțeles că se găsesc și online, însă eu n-am comandat niciodată, deci n-aș putea să-ți recomand un magazin. Un alt magazin unde se găsesc o grămadă de lucruri pentru diverse proiecte de artă și/ sau hobby, din care am cumpărat la un moment dat culori acrilice, este vis-a-vis de Facultatea de Artă. Succes și spor la pictat! 🙂

  7. Buna, scuze de deranj dar am si eu o mica rugaminte. Inspirata de blogul si altele la care faci referire, vreau sa-mi fac si eu unul si mi-ar placea sa ma ajuti fiindca stiu sigur ca am nevoie de ajutor. In plus, as vrea sa fac in el referire la blogul tau pt. ca am gasit multe informatii interesante si chiar am testat si eu unele chestii. Daca nu am fost prea directa 🙂 sper sa primesc un raspuns de la tine. Ms anticipat.

    • Bună Nicole, mă bucur că ai găsit lucruri interesante pe blog şi că ai testat din ele. Scrie-mi te rog un mail şi spune-mi cu ce ai vrea să te ajut mai exact.

      • Buna din nou. Pana la urma mi-am facut propriul blog si urmeaza sa postez pe el. As vrea sa stiu daca imi permiti sa te adaug la lista de bloguri si sa postez de exemplu ce am testat din ce ai scris la tine, bineinteles cu mentiunea de unde am luat informatiile respective. Uite si adresa blogului meu http://ideipracticedepestetot.blogspot.com/

        • Salut Nicole,
          Iţi mulţumesc, abia aştept să citesc ce postezi. Am pus blogul în reader.
          Sigur, poţi adăuga adresa în blogroll şi e foarte fain că vrei să scrii despre ce ai încercat de pe DIYro, e ok în condiţiile menţionate de tine, cu link către sursă (la fel cum am făcut şi eu, de fapt, cu alte surse, de mai multe ori).
          Spor!

  8. buna ziua!

    consider ca sunteti o persoana foarte talentata. ma bucur ca v-am descoperit blog-ul.

Lasă un comentariu